Welkom bij
Logopediepraktijk
Wijk bij Duurstede

Over mij

Mijn naam is Bernthe Guldie en ik ben sinds februari 2013 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Sinds die tijd heb ik als logopedist gewerkt bij Logopediepraktijk Odijk en vanaf september 2013 ook bij de Logopediepraktijk Metz in Wijk bij Duurstede. Deze praktijk heb ik sinds september 2015 van haar overgenomen en heet nu: Logopediepraktijk Wijk bij Duurstede.

Ik ben logopedist geworden omdat ik graag met mensen werk en alles wat met communiceren te maken heeft erg interessant vind. Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien hoe kinderen opbloeien als ze beter verstaanbaar worden voor hun omgeving of beter kunnen zeggen wat ze willen zeggen. Of als een stempatiënt zijn werk weer beter kan uitvoeren omdat zijn stem verbeterd is.
Het werk in een logopediepraktijk spreekt mij erg aan vanwege de diversiteit van de logopedische stoornissen.

Als logopedist werk ik nauw samen met onder andere KNO-artsen, tandartsen en leerkrachten. Een goede samenwerking tussen verschillende disciplines is een meerwaarde voor de behandeling.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de NVLF.  Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik ieder jaar diverse na- en bijscholingen.
Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van articulatie (PROMPT 1 en 2, Metaphon, Hodson & Paden), stem (Lax Vox, CVT), leesproblemen en afwijkende mondgewoonten (OMFT 1). Ook heb ik de workshops van de methode Leespraat gevolgd die vaak wordt ingezet bij kinderen met het syndroom van Down. 

 

 

Over mij
Over mij
Logopediepraktijk Wijk bij Duurstede

Kostverlorenpad 1b
3961 CJ Wijk bij Duurstede
Tel.: 0682769917
Email: bernthe.logopedie@gmail.com

 

Openingstijden

Maandag:      9:00 uur – 17:30 uur
Dinsdag:        gesloten
Woensdag:    9:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:  gesloten
Vrijdag:          8:30 uur – 17:00 uur

Logo NVLF vierkant logopedist
digitaleKpSticker
dtl proof stempel