Team

Welkom bij
Logopediepraktijk
Wijk bij Duurstede

Bernthe

Mijn naam is Bernthe Guldie en ik ben sinds februari 2013 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Sinds die tijd heb ik als logopedist gewerkt bij Logopediepraktijk Odijk en vanaf september 2013 ook bij de Logopediepraktijk Metz in Wijk bij Duurstede. Deze praktijk heb ik sinds september 2015 van haar overgenomen onder de naam Logopediepraktijk Wijk bij Duurstede.

Ik ben logopedist geworden omdat ik graag met mensen werk en alles wat met communiceren te maken heeft erg interessant vind. Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien hoe kinderen opbloeien als ze beter verstaanbaar worden voor hun omgeving of beter kunnen zeggen wat ze willen zeggen. Of als een stempatiënt zijn werk weer beter kan uitvoeren omdat zijn stem verbeterd is.
Het werk in een logopediepraktijk spreekt mij erg aan vanwege de diversiteit van de logopedische stoornissen.

Als logopedist werk ik nauw samen met onder andere KNO-artsen, tandartsen en leerkrachten. Een goede samenwerking tussen verschillende disciplines is een meerwaarde voor de behandeling.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de NVLF.  Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik ieder jaar diverse na- en bijscholingen.
Ik heb cursussen gevolgd op het gebied van articulatie (PROMPT 1 en 2, Metaphon, Hodson & Paden), stem (Lax Vox, CVT), leesproblemen en afwijkende mondgewoonten (OMFT 1). Ook heb ik de workshops van de methode Leespraat gevolgd die vaak wordt ingezet bij kinderen met het syndroom van Down. 

Lisa

Mijn naam is Lisa den Hertog en ik ben sinds november 2021 werkzaam binnen Logopediepraktijk Wijk Bij Duurstede op maandag en donderdag. Ik ben getrouwd en heb een dochtertje van 1 jaar oud. 

Ik ben in 2019 afgestudeerd als logopedist. Lang voordat ik aan deze studie begon wist ik al dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. De openheid en de spontaniteit van kinderen vind ik geweldig. Tijdens mijn studie heb ik mij ook verdiept in gebarentaal. Ik heb gemerkt dat dit een hele goede ondersteuning is bij de behandeling van kinderen die moeilijk uit hun woorden kunnen komen.

Om mijn vaardigheden en kennis op het gebied van (jonge) kinderen verder uit te breiden ga ik mij binnenkort verder verdiepen in preverbale Logopedie, gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar met eet- en drinkproblemen.

U kunt vanaf heden dus bij mij terecht met uw kind voor spraak-, en/of taalproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten tijdens mijn spreekuren.

 

Logopediepraktijk Wijk bij Duurstede

Kostverlorenpad 1b
3961 CJ Wijk bij Duurstede
Tel.: 0682769917
Email: bernthe.logopedie@gmail.com

 

Openingstijden

Maandag:      9:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag:        8:30 uur – 17:00 uur
Woensdag:    9:00 uur – 17:00 uur
Donderdag:   9:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag:          8:30 uur – 17:00 uur

Logo NVLF vierkant logopedist digitaleKpSticker dtl proof stempel